LOU SARMOUNEY / LE JHACASSOUS

  • Accueil
  • > Cosina
  • > Crèima burlada demb aspèrjas blancas de les Lanas e siròc d’auseròu

30 juin 2013

Crèima burlada demb aspèrjas blancas de les Lanas e siròc d’auseròu

Classé dans : Cosina — Lo Sarmoneir @ 23 h 42 min

Quò’s una entrada.

 

Per 8 personas :

Un litre e mièi de lèit, 1,5 L de crèime, 20 ros d’eus, 200 g de siròc d’auseròu, 50 g de sucre.

Preparacion :

Hèser un caramèl blond demb lo sucre. Ajotar les aspèrjas de les Lanas, picadas a tròç. Còser tot tuishau a huc cobèrt. Rajotar si necessari un chòt d’aiga. Mixar quòra es caud. Barrejar la purèia demb los auts elements e versar dens los mòtles.

Cose aw « bain-marie » aw ourn à cén dégrats dé cap a crante minutes. Rafrédi su la grésille. Sawpica dém sucre rous é caramélisa awan dé serbi dém bostes cocs préférats.

sivant Philippe Garret

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

Luxeetvolupte |
Actuel |
Newyorkcity2012 |
Unblog.fr | Créer un blog | Annuaire | Signaler un abus | Insidelayers
| Lanouvelleperspective
| love star